Skip to content
Mark & energibyggarna logo

Jobba dÀr det hÀnder!

Att jobba pĂ„ Mark & Energibyggarna Ă€r lite som att rida pĂ„ en raket. Vi har haft en fantastisk tillvĂ€xt och samtidigt lyckats behĂ„lla lönsamheten. Vi har helt enkelt gjort mer av det vi Ă€r bra pĂ„ – vinna anbud och övertrĂ€ffa förvĂ€ntningar!

Det finns en viktig anledning till vĂ„r framgĂ„ng – medarbetarna. PĂ„ Mark & Energibyggarna spelar individen en stor roll. Varje medarbetares engagemang gör skillnad och de som vill ta ansvar fĂ„r ta ansvar. Vi vĂ€rdesĂ€tter entreprenörsanda, förmĂ„gan att driva varje projekt som om det vore ens eget. Att vara lyhörd för vad kunden efterfrĂ„gar och veta att dina kolleger, och chefer, finns dĂ€r nĂ€r du behöver dem.

Arbeta hos oss

Gillar du ocksÄ att vinna?

Det finns en speciell lagkÀnsla pÄ Mark & Energibyggarna. Vi Àr mÄnga som gillar sport och idrott, som gillar att vinna och svÄrt för att förlora. Det peppar oss att jobba pÄ ett företag som har vinden i ryggen, dÀr det alltid Àr nÄgot spÀnnande pÄ gÄng.

Arbeta hos oss

Handlingskraft ger resultat

Vi fÄr saker gjort och vi gör det bra. PÄ Mark & Energibyggarna Àr en platschef verkligen en chef med mandat att övertrÀffa kundernas förvÀntningar. Vi Àr mÄna om sammanhÄllningen och stolta över att bygga för framtiden i vÄr hembygd. Vi behöver stÀndigt fler som vill följa med pÄ vÄr resa. Vill du?

Arbeta hos oss

Alla Àr inte lika, inte du heller

NÀr vi bygger lag, arbetsgrupper, sÄ behövs olika kompetens och olika roller. Vi vÀrdesÀtter olikheter och lÀgger ned mycket energi pÄ att skapa goda relationer. En av vÄra framgÄngsfaktorer Àr vÄra goda relationer med vÄra kunder. Men en av hemligheterna bakom det Àr goda relationer mellan arbetskamrater.

Arbeta hos oss

Ta plats i regionens snabbvÀxande team! Fyll i formulÀret nedan sÄ tar vi kontakt med dig.

Tack för ditt intresse!

Vi Äterkommer sÄ fort vi kan.

Felaktigt förnamn
Felaktigt efternamn
Ange en korrekt e-post
Ange ditt telefonnummer
Beskriv ditt Àrende